Produkty pro sterkovací prostředky do pračky (2)

Karamelový Fermentační Sirup (K-400) / Kukuřičný sirup - Karamelový Fermentační Sirup (K-400)

Karamelový Fermentační Sirup (K-400) / Kukuřičný sirup - Karamelový Fermentační Sirup (K-400)

Vyrobeno z kukuřičného semene procesem hydrolyzace škrobu s použitím amylolytických fermentačních látek, následovaným filtrací hydrolyzátu, demineralizací a vařením až do určitého hmotnostního poměru suchých pevných látek/ Suché pevné látky na 100 g, minimálně: 77,6/g Sacharidy, %, minimálně: 100 Energetická hodnota, kcal/100 g: 310,4 Složení: Sirup 100% Suché pevné látky, %, min: 78 рН: 3,5 – 6,0 SO2, ppm, max: 40 mg/kg Hmotnostní podíl redukujících látek v přepočtu na suchou hmotu (ekvivalent glukózy), %: 36,0-44,0 Glukóza %: 5-27 Maltóza %: 10-25 Maltotrióza %: 11-18 Nejvyšší cukry %: 40-60
Glukózo-fruktózový sirup (GFS-10)

Glukózo-fruktózový sirup (GFS-10)

Vyrobeno z kukuřičného semene procesem hydrolyzace škrobu s použitím amylolytických fermentačních látek, následovaným filtrací hydrolyzátu, demineralizací a vařením až do určitého poměru suchých pevných látek. Suché pevné látky v 100 g, minimálně 77,6 g/g Sacharidy, %, minimálně 100 Tuky, % 0 Bílkoviny, % 0 Energetická hodnota, kcal/100 g 310,4 Složení: Přírodní sirup 100% / Sirup 100% Suché pevné látky, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Celkový popel, % max: 0,40 Fruktóza %: 9,0 - 12,0 Maltóza %: 18,0 - 35,0 Glukóza, %: 36,0 - 42,0